Güvenilir bir iş ortağı olmasının yanı sıra, etkileyici geçmişiyle köklü bir aile şirketi olan Rehau mühendislik performansı ile bugün tüm dünyada yaşamı kolaylaştırmaya devam ediyor. 21.500’den fazla çalışanıyla bugün birçok sektörde yaratıcı çözümler sunarken sürdürülebilirlik bilinciyle hareket ediyor.

Sürdürülebilirlik

2E Yapı olarak REHAU yetkili bayisi olmaktan gurur duyuyoruz. Özellikle Rehau markasının çevre dostu ve sürdürülebilir üretim politikaları sayesinde üretim yaparken dünyamızı da koruyoruz. İnsanların yaşamını kolaylaştırmak amacıyla üretim faaliyetlerimize devam ederken gelecek nesillere iyi bir dünya bırakabilmek için toplumun ve çevrenin iyi bakılması gerektiğinin tüm sorumluluk duygusuyla bilincindeyiz. Bu sorumluluk bazen de üretim aşaması, karlılık vb. konularda çok zor kararlar vermemizi gerektiriyor.

Sürdülebilirlik, REHAU stratejileri içerisinde itici güç görevi görür. Ekonomi, üretim, güvenlik ve her alanda REHAU çalışanları ve ortakları gelecek nesillerin gurur duyacağı bir dünya miras bırakmak için elinden geleni yapmakta ve sürdürülebilir bir iş modeli benimsemektedir. Küresel değişim hızı her gün artmaktadır ve insanlar da bu duruma son derece duyarlı hale gelmiştir. Rehau sürdürülebilirlik ile alakalı aktiviteleri şeffaf bir şekilde yürümektedir. Aşağıdaki linkten rapora ulaşabilirsiniz.

DİJİTAL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORU